Jag åkte dit igen🦠

Ja men hur less går det att bli?
I fredagskväll fick jag förkylningssymtom och på lördag var jag riktigt dålig, samma på söndag. Jag har tagit ett självtest i tisdags då min kära kollega trillade dit💕 Ett test på jobbet på onsdagsmorgon, två test på fredagem och kväll, två test på lördag och sen gav jag upp! Samtliga test var negativa🤔 Men eftersom tre av mina kära kollegor ligger i covid och mina symtom skiljde sig rejält mot vad dom brukar vara då jag är förkyld så var jag helt 100 på att jag var positiv. I söndagskväll gjorde jag (vad jag trodde) ett sista test bara för att veta om damerna kunde åka på skolan idag. Det visade positivt! 

(null)


Dawid skulle ha jobbat två nätter måndag å tisdag så han googlade på hur man får smittbäropengen och det visade sig att jag måste ha ett positivt resultat på ett pcr-test för att han ska få ut nå pengar för att vara i karantän! Helt åt skogen om ni frågar mig! 
Så detta innebar att jag återigen (nu på riktigt för sista gången) var tvungen att trycka in den jäkla topsen i min näsa! 🙄🤧🥴😡

(null)

Än så länge är resterande i familjen utan symtom men jag ropar inte hej ännu😟

Tur finaste Ella hållt mig sällskap när jag mådde som värst💕

(null)

Idag mår jag mycket bättre men är långt ifrån återställd. Det har varit kanonväder ute så vi har passst på att vara ute ett litet tag☀️☀️☀️

(null)

(null)

Jag har tagit lite små städryck och vart lite sugen på att sätta upp foton eller posters i vårt sovrum🤔 Har ni nåt förslag? 

(null)

(null)

(null)

Ska även köpa lite större kuddar så man kan bädda sängen finare😍 

Ha en fortsatt fin dag🥰